Verscholen Klanken V

RSVP

17 maart - Kapel OLV Gasthuis - Vlaanderenstraat 8, Vilvoorde

Verscholen klanken is een project van PK, in samenwerking met stad Vilvoorde, waarbij minder bekende talenten en genres, die naar ons aanvoelen meer in de schijnwerpers mogen staan, gratis (!) worden gepresenteerd op mooie, gezellige en soms verborgen plekjes in Vilvoorde. Het moment, de muziek en de locatie worden op elkaar afgestemd om de ervaring als luisteraar te optimaliseren.

Moment V: 17 Maart
17de dag van maart, 76ste dag van het jaar, 86ste dag van de winter.
Zonsondergang: 18:50.
Maanstand: afnemende maan.

Locatie V: De Kapel van het Onze Lieve Vrouwgasthuis Deze barokke kapel is het enigste resterende gebouw dat overblijft van het onze-lieve-vrouwgasthuis, waarvan de stichting dateert van de 13de eeuw. 'Iedereen welkom' is een overtuiging waar we allemaal wat meer naar zouden mogen leven. Evenals op het Roosevelt waar onze vorige editie heeft plaatsgevonden, is dit ook iets dat het gasthuis altijd hoog in het vaandel heeft gedragen. Origineel was het gasthuis opgericht door de Teutoonse Ridderorde, als plek waar zieken, bedevaarders en reizigers tot rust konden komen en zorg konden vinden. Deze kapel, en voornamelijk het groot altaar met een prachtige kopie van Van Dijck, is gewijd aan Sint - Elisabeth en Sint - Augustinus en zal het decor vormen voor deze twee atmosferische muzikanten, hetgeen gecombineerd ongetwijfeld voor hemelse taferelen zal zorgen.

Morgan Abend

Morgan Abend brengt de soundtrack voor een melancholische zondagavond. Met elektronica die soms grenst aan het randje van soundscape en dan weer richting dansmuziek loopt, spelen ze in op de prachtige gevoelens van eenzaamheid. Live wordt dit in een nieuw jasje gestoken met de hulp van pianist Tom, zangeres Leen én visuals.

Aram Santy

Op dezelfde manier zal ook Aram Santy je doen wegdromen. Hij brengt een atmosferisch geheel van blieps en blops dat je op een abstracte manier zal weten te betoveren. Zijn muziek bevindt zich op de plek waar ambient en techno samenkomen en het zal je op sommige momenten al dansend in de zevende hemel weten te brengen.

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.