Free Open Air - Jaarmarkt Vilvoorde

RSVP

23 april - Portaelsplein, Vilvoorde

Voor de derde maal op rij presenteren we de gratis Open Air op de hoogdag van Vilvoorde. Vanaf 13u toveren we het Portaelsplein – aan de kerk – om tot een waar technoparadijs. Na de vorige twee geslaagde edities zorgen wij dat jullie de jaarmarkt opnieuw ervaren als een rasechte “pjeirefretter”!

Onze Open Air is doordrongen van de jaarmarktmentaliteit en is dus gratis, in open lucht en iedereen verwelkomend. Naast goede muziek en sfeer kan u zich ook verwachten aan een cocktailbar!

A. Brehme

Een indrukwekkende maar bescheiden DJ, bekend om het muzikaal universum dat hij steeds weet te creëren en zijn juiste platenkeuze op het juiste moment.

Border One

Border One is een snel rijzende DJ/Producer van het nog sneller rijzende label/agency Form and Function, dat ondertussen al op heel wat (terechte) aandacht van binnen- en buitenland kon rekenen.

Jakob

Vinyl-purist met een indrukwekkende collectie, betrokken bij één van de meest verfrissende record shops in Brussel en een oude bekende van de PK familie.

Kafim

Een vaste waarde in het Brusselse nachtleven. Met zijn specifieke selecties weet hij elke menigte te veranderen in een dansende massa.

Nadine Adjani

Nadine Adjani deed in het verleden al menig hart sneller slaan als 50% van het duo Beauhause, maar is tegenwoordig 100% Nadine Adjani wanneer ze je met een glimlach aan het dansen brengt van achter de decks.

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.